Despre noi

               Societatea REVINE SRL a fost fondată în anul 1994, având ca principal obiect de activitate "Comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare". 

           Garantia serviciilor noastre este asigurata de experienta acumulata in cei 26 ani de activitate in domeniul constructiilor civile si de profesionalismul angajatilor ce activeaza in cadrul societatii noastre.

         Cu o bogata experienta in constructii, amenajari exterioare si interioare, firma executa: locuinte individuale de tip vila, mansardari de blocuri, sedii de firma, banci, magazine, scoli si alte lucrari de interes public sau privat. Dotarea firmei cu scule, echipamente si utilaje dintre cele mai performante face ca atat calitatea cat si termenul de executie al lucrarii sa satisfaca exigentele beneficiarului.

        Societatea noastra ofera si servicii de amenajari interioare tuturor celor ce doresc sa renoveze apartamentul, casa sau biroul.

            Va stam la dispozitie cu beton de calitate la pret bun si utilaje: pompa, cife de beton, pentru transportul betonului.

            Comercializam si materiale lemnoase prelucrate de tip cherestea, dulapi, grinzi si lemne de foc la palet (1 m ster).

           

        Pentru detalii va asteptam la firma sau contactati-ne pe e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

                                                                                                   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

 

Produse

Autentificare

Cosul meu

 x 
Coş gol